Fotoalbum

lørdag til afhentning af ærespræmier

lørdag

Vinzent

opstilling af alle racer lørdag

Vinzent

Vinzent til interbreed

Vinzent

Anja

Ærespræmie for vores ko Anja Filigran skål Rosendal/Lin Utzon

Ærespræmie for vores tyr Vinzent, stor SHAPE glasskål fra Holmegård

ærespræmie for Vinzent fra Georg jensen beregnet til frugt

Engeplet Gaston som også fik 23 point og dommeren sagde han nok blev større end hans far Vinzent kom og se ham han er til salg

Billeder fra dyrskuet i Åbenrå hvor vi havde vores Tyr Vinzent og vores ko Anja med, de fik begge 23 point og ærespræmie, blev desværre kun nr 2 i interbreed men også ok.
Vi er nu hjemme igen efter et veloverstået dyrskue i Åbenrå, havde igen Vinzent og Anja med kalv Francesco  begge fik 23 point.
Vinzent blev interbreed vinder fik en platte med inskription bedste kødkvægstyr 2010, fik et grønt bånd til at sætte om maven, men det vil han altså ikke have, og en ærespræmie 2 lysestager fra Georg Jensen supergodt, startede flot på sit første dyrskue og slutter flot på hans sidste dyrskue i Åbenrå, vi fik også en vandrepokal for bedste udstillede blondedyr. Alle de år vi har haft ham med til dyrskue har han altid fået en ærespræmie på et eller alle 3 dyrskuer vi har haft ham med på.Vi havde ikke Vinzent med i 2011 men tog ham alligevel med i 2012 hvor han igen vandt en ærespræmie frugtfad fra georg jensen, hans søn fik også 23 point han er til salg så kom forbi og se ham.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.02 | 15:13

han er lige blevet solgt

...
18.02 | 13:02

Hej hvad pris niveau ligger bailey i ? :)

...
10.10 | 10:55

Hej Vi er ikke noget stutteri, kun vores egne heste så desværre er det nok ikke lige stedet du skal søge hen, håber på bedre held med at finde et arbejde mvh

...
05.10 | 09:04

Kunne i være intra i hestemanager elev fra vinter? I må gerne sende mig jeres e-mail hvis I er, så kan jeg sende jer en ansøgning.

Hilsen Sasja Aafjes

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE