VELKOMMEN TIL STALDENGEPLET HVOR AYLOX OG CHICO ER FØDT

Engeplet Zacho som han ser ud i dag

Engeplet Labell fra 2015

LeicaS  føl Engeplet  Labell🤩føllet er efter Bøgegårdens Alphabeat hoppen er efter Bøgegårdens Laurino

Marielunds Kiss My Heart

Hun har fået et  hingstføl efter Zee Me Blue fra Blue Hors   født 2015

Engeplet Chico

🙂        
Vi startede med Sika mor til Aylox født 1994 (far Astarie), Aylox blev tilredet og udlånt til nogen piger som red på ham indtil vi solgte ham i 2003 sammen med Chico (far Cape Town) halvbror til Aylox, pga. tidsmangel og fordi der ikke er nogen af os der rider. Vi solgte dem begge, ved ikke om Aylox lever mere, Chico har det godt og er kommet langt med hans nye ejer (dejligt)


I dag har vi 20 galloway , 5 boergeder  og får der har fået lam, ponyer (mange) 3 hopper har fået føl, 2 hoppeføl og et hingstføl, påfugle, moskusænder, høns, katte og en hund (border collie Zacho).
Vi åbner gerne stalddøren hvis i har lyst til et kig. (gælder også børnehaver eller dagplejemødre hvis det har nogen interesse) så ring eller send en mail.


Send en mail til engeplet@mail.dk eller ring 24 41 05 59

Lorences føl fra den 4 april 2012

  Lopas er 3 år far er Capo mor er Lorence en tysk springhest der har vundet 17 S sejre og en LGS hun har vundet 17.647 Euro i hendes unge dage   .🤩Lorence er efter Landwind II x Almherr x Ramiro, solgt til Sjælland

Vallak efter fürst Grandios

    Engeplet Go ON solgt

Blonde d'aquitaine kreaturer

Juni 2015 vores blondekøer har fået kalve 6 kvier og en tyrekalv, det er sidste år vi har blonder de bliver alle slagtet til efteråret, vores gallowaykøer har fået flest tyrekalve, alt er gået godt, har også fået en krydsningskviekalv som vores blondetyr er far til, kælvningen gik godt uden nogen problemer vi var lidt spændte på om det nu også ville gå med blonde på en gallowayko.    

Har fået 3 dejlige føl, 2 hoppeføl og et hingstføl. 


   
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Janne Rothmann | Svar 02.01.2015 17.20

Hej. Mit navn er Janne Rothmann og jeg skriver bare for at høre om I stadig har hoppen Rothmanns Queen of Hearts? Jeg avlet den og har en søster og bror til den

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.02 | 15:13

han er lige blevet solgt

...
18.02 | 13:02

Hej hvad pris niveau ligger bailey i ? :)

...
10.10 | 10:55

Hej Vi er ikke noget stutteri, kun vores egne heste så desværre er det nok ikke lige stedet du skal søge hen, håber på bedre held med at finde et arbejde mvh

...
05.10 | 09:04

Kunne i være intra i hestemanager elev fra vinter? I må gerne sende mig jeres e-mail hvis I er, så kan jeg sende jer en ansøgning.

Hilsen Sasja Aafjes

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE